FACEBOOK ADS

Är ert företag redo att växa, och vill du hitta ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ert företag på, samtidigt som det ger ett bra resultat? Då är annonsering på Facebook och Instagram ett utmärkt alternativ.

På Facebook och Instagram kan du nå ut till, ja, de allra flesta. Oavsett om du har en e-handel, eller arbetar B2B med återförsäljare, så passar Facebook-annonsering ert företag.

”Daybright hjälper oss med vår digitala annonsering såväl operativt som strategiskt. De är alltid hjälpsamma, kunniga och ett fantastiskt bollplank. De bidrar stort i resan att öka varumärkeskännedom såväl som försäljning på ett utomordentligt sätt.”
– Linn Jansson,  Head of Digital, Morris Stockholm

daybright facebook ads jönköping

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT AV DITT KONTO

Vi inleder gärna med att göra en audit, det vill säga en nulägesanalys av er nuvarande Facebook Ads-annonsering. Med hjälp av den här analysen av ert nuläge kan vi sedan ta fram och presentera de förbättringspunkter vi hittar och sedan föreslå hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut.

SPECIALISERADE PÅ FACEBOOK ADS FÖR BÅDE B2C OCH B2B

Facebook och Instagram är mer än vad det en gång var. Att annonsera på Facebook och Instagram handlar om betydligt mycket mer än att generera fler likes och följare. Det handlar om att som företag växa och öka sin försäljning. Att som företag marknadsföra sig på sociala medier, är idag en nödvändighet för att nå ut i bruset.

Digital annonsering är i ständig förändring, och det gäller att hänga med. Men vilka kanaler ska man synas i? Vilka målgrupper ska man satsa på, och vad gillar målgruppen för innehåll? Lugn, vi finns här för att hjälpa dig. Det är detta vi på Daybright är experter på.

Daybright har ett team av experter redo att ta sig an mycket komplexa SMM-kampanjer. Varje dag hjälper våra specialister bland annat dessa företag att få fler kunder via Facebook Ads:

Morris x Daybright
Mjau x Daybright
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright
Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Mjau x Daybright
Markslöjd x Daybright

MÅLGRUPPER OCH MÄTBARHET

Oavsett vilken typ av målgrupp du önskar att nå ut till, så finns de på Facebook. Med hjälp av Facebook och Instagram ads kan du nå ut till allt från cykelintresserade smålänningar, tidigare wepplatsbesökare eller till personer som liknar de som handlat av er tidigare. Möjligheterna är oändliga, och vi hjälper er att vara relevanta i er marknadsföring och att nå ut till rätt personer.

Facebook-annonsering hjälper ert företag att:

  • Bearbeta tidigare kunder med hjälp av retargeting
  • Nå ut till nya potentiella kunder
  • Utnyttja en annonseringskanal som fortfarande är kostnadseffektiv i förhållande till annan annonsering
  • Få koll på er data och veta vad som faktiskt fungerar, utan att behöva gissa

Research

Vi vill lära oss allt om ert företag, för att förstå era affärsmål. Researcharbete är a och o, och vi analyserar och tittar på vad det finns för möjligheter för er och för att ni ska nå ut till era kunder, i alla delar av köpresan.

Strategi

Vi sätter upp en strategi, väl anpassad efter era affärsmål. Vi förespråkar en kundresa som genomlyser alla delar av er digitala närvaro. Vi tror inte på att bara driva trafik och skicka retargeting mot dessa. Med våra kunder jobbar vi med en omfattande digital strategi där kundens lönsamhet står i främsta fokus.

Optimering och mätning

Vi följer upp, förbättrar och optimerar löpande och dagligen för att ni ska få allra bästa möjliga resultat. Nyckeln till framgång är att ständigt skruva på, och förbättra er annonsering utifrån era affärsmål.

Den absolut största fördelen med annonsering på Facebook är att det är mätbart, och det är här vi på Daybright har vår största kompetens. Vi hjälper er med att mäta, analysera och ständigt förbättra ert resultat.

Uppföljning och utvärdering

Vi analyserar för att se vad som bör skruvas på och förbättras för att få allt bättre resultat till nästa gång.

Certifierade Specialister

Vi har nära kontakt med egna experter, och håller oss hela tiden uppdaterade med hjälp av de senaste uppdateringarna direkt från Facebook och Instagram. I kombination med detta ser vi till att utbilda oss och certifiera oss, i enighet med Facebooks krav.

Synergier mellan kanaler

Digital marknadsföring är en helhet. Den Facebook-annonsering vi gör, är därför starkt synkad och koordinerad med annan digital marknadsföring, så som på Google, LinkedIn eller vad det än kan vara. Vi på Daybright arbetar som ett team, där samverkan mellan alla olika delar är det viktigaste.

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT

Hur bra fungerar ert Facebook Ads-arbete idag? Når ni upp i den potential som finns? Låt oss göra en kostnadsfri audit av ert befintliga Facebook Ads Manager-konto. Skicka in dina kontaktuppgifter till oss så återkommer vi till dig.

    DAYBRIGHTS ÖVRIGA TJÄNSTER

    Vi vet att vårt arbete ger som allra mest resultat när alla kanaler kan dra nytta av synergierna från varandra. Läs mer om vilka tjänster Daybright erbjuder nedan.