GOOGLE ADS

Den största skillnaden mellan människor du når på Google Ads och människor du når genom annan marknadsföring är deras intention.

På sociala medier letar vi efter roliga videos, bilder på våra nära och kära eller inspiration. När du marknadsför dig mot någon som inte aktivt letar efter din produkt eller tjänst kan det vara svårt att nå fram.

På söknätverket marknadsför du inte dig mot människor som inte vill se marknadsföring. Du marknadsför dig mot människor som letar efter något specifikt, som designerkläder, en elektriker nära mig eller Smålands bästa digitala marknadsföringsbyrå!

”Daybright har varit en bidragande faktor till ett antal väldigt framgångsrika kampanjer och har hjälpt till att befästa våra varumärken som marknadsledande inom sina kategorier i Sverige.”
– Sofia Lidenhed,  marknadschef retail, Doggy AB

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT AV DITT KONTO

Vi inleder gärna med att göra en audit, det vill säga en nulägesanalys av er nuvarande Google Ads-annonsering. Med hjälp av den kan vi sedan presentera förbättringspunkter och föreslå hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut.

SPECIALISERAD GOOGLE ADS-HANTERING FÖR BÅDE B2C OCH B2B

Google Ads är komplext, ständigt i förändring och tidskrävande, men också den mest lönsamma och populära formen av online-marknadsföring. Vårt expertområde är att skapa relevanta kampanjer med en löpande optimeringsprocess där fokus ligger på att generera hög ROI.

Daybright är en Google Partner och vi har ett team av experter redo att ta sig an komplexa Google Ads kampanjer. Varje dag hjälper våra specialister bland annat dessa företag att få fler kunder via Google Ads:

Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright
Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright

Vårt ramverk som leder till lönsam tillväxt

Genom att fokusera på sökord som täcker hela kundresan, tillsammans med olika strategier för att optimera resultatet kan vi på att systematiskt sätt jobba mot lönsamhet och tillväxt. 

Vårt tillvägagångssätt

Vi tror på symbiosen som uppstår när manuellt arbete kombineras med automation på hög nivå. Vår dagliga Google Ads-hantering består därför av båda delarna. Vår erfarenhet av stora och komplexa Google Ads konton har gett oss kunskapen att annonsera med hög ROI för kunder inom olika branscher. Navet i samarbetet av återkommande avstämningar där vi gemensamt går igenom vad som gjorts, resultat och vad vi ska göra framåt.

Research

Vi vill lära oss så mycket som möjligt om ert företag, era målgrupper, vinstmarginaler och livstidsvärdet av era kunder för att tillsammans skapa så bra resultat som möjligt.

Konkurrentsanalys

Konkurrens finns inom alla branscher. Vi tar oss tiden att ordentligt förstå din bransch och vilka olika aktörer som finns på marknaden och tillsammans med våra research- och analysverktyg kan vi göra en konkurrensanalys som ger oss optimala förutsättningar för att ge dig och ditt företag fler kunder med Google Ads.

Kontoanalys

Den mest värdefulla tillgången för oss är ditt kontots historiska data. Vi går igenom datan och leta efter värdefulla trender och insikter som kommer hjälpa oss att forma en strategi. Nyckeln till lyckad annonsering på Google Ads är en gedigen data- och konkurrensanalys.

Strategi & kontoanalys

Vi tar all vår research och analys och översätter detta till en effektiv Google Ads strategi. Med fokus på detaljer sätter vi upp kampanjer som maximerar lönsamhet och ges utrymme att skalas upp.

Växa genom optimering & repetition

Medan din Google Ads-data börjar rulla in gör vi förändringar och omstruktureringar där det behövs. Vi har en proaktiv inställning där vi testar nya idéer och letar efter möjligheter för tillväxt. Genom eftertänksam och analytisk optimering har vi gång på gång sett hur vi kan förbättra våra kunders ROI.

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT

Hur bra fungerar ert Google Ads-arbete idag? Låt oss göra en kostnadsfri audit av ditt befintliga Google Ads-konto. Skicka in dina kontaktuppgifter till oss så återkommer vi till dig.

    DAYBRIGHTS ÖVRIGA TJÄNSTER

    Vi vet att vårt arbete ger som allra mest resultat när alla kanaler kan dra nytta av synergierna från varandra. Läs mer om vilka tjänster Daybright erbjuder nedan.