LINKEDIN

LinkedIn har närmare 3 miljoner användare bara i Sverige och till skillnad från övriga sociala medier, så befinner sig användarna i sin yrkesroll snarare än i sin privata svär när de scrollar eller nätverkar på LinkedIn.

Att annonsera på LinkedIn passar främst företag som arbetar B2B eller om ni önskar att hitta nya potentiella medarbetare. LinkedIns affärsidé bygger på nätverkande och om dina kunder finns här, så är det en självklarhet att det är här ni bör lägga en del av er marknadsföringsbudget. Vårt mål är att hjälpa er att få fler kunder och för att göra detta, måste ni synas där era potentiella kunder befinner sig.

”Daybright har varit en bidragande faktor till ett antal väldigt framgångsrika kampanjer och har hjälpt till att befästa våra varumärken som marknadsledande inom sina kategorier i Sverige.”
– Sofia Lidenhed,  marknadschef retail, Doggy AB

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT AV DITT KONTO

Vi inleder gärna med att göra en audit, det vill säga en nulägesanalys av er nuvarande närvaro och synlighet på LinkedIn. Med hjälp av den kan vi sedan presentera förbättringspunkter och föreslå hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut.

SPECIALISTER PÅ LINKEDIN-ANNONSERING

Annonseringen på LinkedIn är något dyrare än exempelvis annonsering på Facebook eller Instagram, men låt inte det något dyrare priset skrämma er. Annonsering på LinkedIn är samtidigt på flera sätt mer träffsäkert, om det är här era potentiella kunder finns.

Annonsering på LinkedIn är mer komplex och skiljer sig från annonsering i andra sociala medier på flera vis. Den stora fördelen med LinkedIn är att vi kan bygga målgrupper på helt andra parametrar, än vad vi har möjlighet till i något annat medie. Vi kan exempelvis annonsera till personer inom specifika branscher, företag, befattningar eller kompetenser. Utöver detta kan vi även segmentera företag baserat på storlek och antal anställda.

Vi på Daybright hjälper er att skapa relevanta kampanjer, väl anpassade efter era affärsmål. Varje dag hjälper våra specialister bland annat dessa företag att få fler kunder med hjälp av LinkedIn annonsering:

Morris x Daybright
Mjau x Daybright
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright
Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Mjau x Daybright
Markslöjd x Daybright

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT

Hur bra fungerar ert LinkedIn-arbete idag? Låt oss göra en kostnadsfri audit av ditt befintliga LinkedIn Ads-konto. Skicka in dina kontaktuppgifter till oss så återkommer vi till dig.

    DAYBRIGHTS ÖVRIGA TJÄNSTER

    Vi vet att vårt arbete ger som allra mest resultat när alla kanaler kan dra nytta av synergierna från varandra. Läs mer om vilka tjänster Daybright erbjuder nedan.