SEO / SÖKMOTOROPTIMERING

SEO eller sökmotoroptimering som det även kallas, är den typ av digital marknadsföring som fokuserar på ökad synlighet i sökmotorers organiska resultat.

I takt med att tekniken utvecklats har även sökmotorerna blivit allt smartare. Det är därför viktigare än någonsin att bygga hemsidor med innehåll som tilltalar både användarna och sökmotorerna.

För att få ökad synlighet är det därför viktigt att veta vilka sökord som definierar er verksamhet, för att sedan optimera hemsidan mot dessa.

Förutom att optimera mot sökord finns det tusentals andra rankingfaktorer som avgör en hemsidas placering. Sökmotoroptimering är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete då algoritmerna ständigt förändras.

”Vi har arbetat med Daybright sedan start och såg omgående resultat av vårt samarbete. Förutom att de är oerhört kunniga inom området så får de oss att känna oss som kunder. De är beredda att göra det där lilla extra på alla plan.”
– Fredrik Israelsson, VD, Emma Israelsson Stockholm

LÅT OSS GÖRA EN SEO-ANALYS AV DIN WEBBLATS

Vi inleder gärna med att göra en kostnadsfri SEO-analys av er webbplats. Med hjälp av den kan vi sedan presentera förbättringspunkter och föreslå hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut.

SEO SOM DRIVER TRAFIK

Vårt arbetssätt består av ett gediget grundarbete där vi analyserar utgångsläget för er hemsida samt sökbeteendet hos era potentiella kunder, där slutresultatet är ökad trafik.

Daybright är en Google Partner och vi har ett team av experter redo att ta sig an ditt SEO-projekt. Varje dag hjälper våra specialister bland annat dessa företag att få fler kunder via sökmotoroptimering:

Morris x Daybright
Emma Israelsson Stockholm
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright
Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Mjau x Daybright
Markslöjd x Daybright

LÅT OSS GÖRA EN SEO-ANALYS

Hur bra fungerar ert SEO-arbete idag? Låt oss göra en kostnadsfri analys av er nuvarande organiska synlighet. Skicka in dina kontaktuppgifter till oss så återkommer vi till dig.

    SÅ MYCKET MER ÄN SEO

    Vi vet att vårt arbete ger som allra mest resultat när alla kanaler kan dra nytta av synergierna från varandra. Läs mer om vilka tjänster Daybright erbjuder nedan.