TIKTOK FOR BUSINESS

TikTok är appen som har tagit hela världen med storm, och där användarna skapar och delar korta videos med varandra.

Eftersom annonsering på TikTok är helt nytt på den svenska marknaden så finns det nu en unik möjlighet att bygga en stark närvaro innan användarna blir mättade av annonser.

”Daybright har varit en bidragande faktor till ett antal väldigt framgångsrika kampanjer och har hjälpt till att befästa våra varumärken som marknadsledande inom sina kategorier i Sverige.”
– Sofia Lidenhed,  marknadschef retail, Doggy AB

ANNONSERA PÅ TIKTOK

Att annonsera på TikTok är på många sätt likt annonsering på Facebook, och passar bra för företag som arbetar B2C. Ni behöver inte ha ett organiskt konto vilket gör det enkelt att börja annonsera på TikTok.

Vi hjälper er att sätta upp ett annonskonto, och behöver ni hjälp att ta fram annonsmaterial så hjälper vi självklart till även där. På TikTok bör nämligen materialet se lite annorlunda ut – det ska vara snabba, enkla och kreativa videos som inte upplevs som annonser.

En stor fördel med appen är att dess algoritm bygger på användarnas intressen istället för deras sociala nätverk. Det här skapar stora möjligheter för oss att kunna välja specifika intressen som ni vill att er målgrupp ska ha. Precis som i Facebook kan vi även skapa målgrupper som liknar era befintliga kunder eller sidbesökare.

Vi på Daybright hjälper er att skapa relevanta TikTok-kampanjer som är anpassade efter era affärsmål. Genom att dagligen mäta, analysera och optimera er annonsering ser vi till att ni får största möjliga avkastning på er investering.

Morris x Daybright
Mjau x Daybright
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright
Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Mjau x Daybright
Markslöjd x Daybright

Vill du också synas på TikTok?

Vill du veta mer om hur annonseringen på TikTok fungerar, eller vill du också börja synas i appen? Skicka in dina kontaktuppgifter till oss så återkommer vi till dig.

    DAYBRIGHTS ÖVRIGA TJÄNSTER

    Vi vet att vårt arbete ger som allra mest resultat när alla kanaler kan dra nytta av synergierna från varandra. Läs mer om vilka tjänster Daybright erbjuder nedan.