YOUTUBE ADS

2022 kommer online-video stå för mer än 82 % av all internettrafik. Det innebär att du kan bygga varumärkeskännedom och driva rätt trafik till din sajt med hjälp av vårt performance team som har lång erfarenhet av YouTube Ads.

Video är inte längre ett val, det är ett måste.

Vi har hjälpt företag från olika branscher och storlekar att bygga och underhålla kampanjer på YouTube. Genom att djupdyka i er målgruppsdata kan vi välja ut rätt annonsformat för just ert företag. Därefter sätter vi sedan en strategi för hur vi skapar filmer som får personer att besöka er sajt och köpa era produkter.

”Daybright har varit en bidragande faktor till ett antal väldigt framgångsrika kampanjer och har hjälpt till att befästa våra varumärken som marknadsledande inom sina kategorier i Sverige.”
– Sofia Lidenhed,  marknadschef retail, Doggy AB

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT AV DITT KONTO

Vi inleder gärna med att göra en audit, det vill säga en nulägesanalys av er nuvarande YouTube-annonsering. Med hjälp av den kan vi sedan presentera förbättringspunkter och föreslå hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut.

Daybright är en Google Partner och vi har ett team av experter redo att ta sig an komplexa YouTube-kampanjer. Varje dag hjälper våra specialister bland annat dessa företag att få fler kunder via YouTube Ads:

Morris x Daybright
Mjau x Daybright
Elkedjan x Daybright
Markslöjd x Daybright
Morris x Daybright
Elkedjan x Daybright
Mjau x Daybright
Markslöjd x Daybright

Kom igång med videoannonsering som skapar tillväxt.

Visa vad det är som gör just ert företag bäst på marknaden med hjälp av Daybright.

Målgruppsanalys

För att maximera resultatet av er YouTube-annonsering behövs kunskap om hur just er målgrupp nås på bästa sätt. Vi hittar de rätta målgrupperna för era målsättningar för remarketing, in-market, specifika kanaler, konkurrenters filmer, sökord och mer.

Videomarknadsföring med erfarenhet

Vi samlar all vår erfarenhet kring YouTube Ads för att ge dig det bästa utfallet av annonseringen. Vare sig du vill utöka räckvidden på dina filmer eller öka antalet konverteringar vet vi hur man på bästa sätt placerar YouTube Ads framför din målgrupp.

Full-Funnel YouTube Ads Strategi

För att maximera leads-insamling och sälj, arbetar vårt team med YouTubeAds genom att implementera strategier där det finns kontaktpunkter längsmed alla steg i funneln.

LÅT OSS GÖRA EN AUDIT

Hur bra fungerar ert YouTube Ads-arbete idag? Låt oss göra en kostnadsfri audit av ditt befintliga Google Ads-konto. Skicka in dina kontaktuppgifter till oss så återkommer vi till dig.

    DAYBRIGHTS ÖVRIGA TJÄNSTER

    Vi vet att vårt arbete ger som allra mest resultat när alla kanaler kan dra nytta av synergierna från varandra. Läs mer om vilka tjänster Daybright erbjuder nedan.